3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 2024 İLKBAHAR-YAZ SEZONU AÇILDI! - NO33 ŞIKLIĞIYLA FARK YARATIN! - GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ - TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN KARGO - HIZLI TESLİMAT

No33 Butik Blog

  • Ocak 19, 2023

     

    Kış ayları geldiğinde dolaplarda kaşe kaban ve montlar yerini almaya başlar. Her mevsim belli başlı parçalar moda olur ve dolaplarda yerini alırken kabanlar, çeşitli renk ve modelleriyle kış aylarında her zaman sizinledir. Her kadının sevilen ürünleri arasında yer alan kabanlar çeşitli ürün parçalarıyla da rahatlıkla kombinlenen modellerdir. Kaşe kaban alternatifleri yakalarıyla, cep detaylarıyla, kol detaylarıyla ve boy uzunluklarıyla değişim göstermektedir. Sizler de kendi tarzınıza göre kaban seçerek stilinizi yansıtabilirsiniz. 


     

    kaşe kaban, kadın kaban modelleri, kaban modelleri, uzun kaban, no33 butik
  • Ocak 18, 2023

     

    Her kış sezonunda yenilenen tasarımlarıyla ön plana gelen kışlık kazak ürünleri geniş model skalasıyla dolaplarda yerini almaktadır. Renk renk, desen desen tasarlanan kazaklar soğuk kış aylarında sizleri hem soğuktan koruyacak hem de çeşitli modelleriyle stillerinizi yansıtacaktır.

    kışlık kazak, kazak modelleri, balıkçı yaka kazak, triko kazak
  • Ocak 17, 2023

    Palazzo pantolon her kadının kullandığı pantolon çeşitlerinden biridir. Salaş, geniş ve yüksel bel olmalarıyla ön planda olan pantolonlar çeşitli kombinlerde severek kullanılmaktadır. Peki palazzo pantolon kombinleri nasıl yapılır? 


     

    palazzo pantolon kombinleri, palazzo pantolon, palazzo pantolon kadın, kadın pantolon
  • Ocak 14, 2023

    Hayatın birçok alanında kıyafet kullanımı önemsenir ve gidilen yere göre uygun kombin seçimi için uğraşılır. Dışarıya hoş görünmenin yanı sıra kendimizi de mutlu ve şık hissetmek isteriz. Bu durumlarda triko elbise modelleri her zaman farklı kombinlenebilme kolaylığıyla karşımıza çıkmaktadır. Triko elbise her giyim tarzına hitap ederek stilinizi geliştirmenize yardımcı olur. Farklı tarz ve kullanımlarla kendinizi yansıtabilirsiniz. 


     

    triko elbise modelleri, triko elbise, triko uzun elbise modelleri, kışlık triko elbise
  • Ocak 13, 2023

     

    Rahat giyim dendiğinde akla gelen ilk ürün spor takım olmaktadır. Mevsim koşullarına uygun olarak tasarlanan eşofman takımları, kış koşullarında soğuğa karşı koruma sağlarken, şortlu takım ile bahar ve yaz dönemlerinin vazgeçilmezi olarak öne çıkmaktadır. Eşofman takımı seçimi yapılırken titiz davranmak, konforlu kullanımın ön koşulu olarak kabul edilmektedir.


     

    spor takım, spor takım modelleri, eşofman takımı, eşofman takımları, şortlu takım
  • Ocak 12, 2023

     

    Severek kullanılan ve rahatlığıyla ön plana çıkan tayt modelleri her kadının severek kullandığı ürünler arasında yer almaktadır. Yürüyüşlerde, sporda evde ve rahat hissetmek istenilen her alanda kullanılmaktadır. Deri tayt modelleri farklı kombinler yapılarak sevenleri tarafından kullanılmaktadır. Deri tayt kendinizi daha rahat hissetmenizi ve yapacağınız kombinlerin daha şık görünmesini sağlamaktadır.

    tayt, deri tayt, deri tayt modelleri, ispanyol paça tayt, fitilli tayt kombinleri
  • Ocak 10, 2023

    Yediden yetmişe her kesime hitap eden hırkalar oldukça sevilenler arasındadır. Kadın hırka modelleri en çok tercih edilen ve sık kullanılan giyimler arasında yer almaktadır. Birbirinden farklı çeşitlerde ve renklerde üretilen kadın hırka ürünleri her alanda ve her mevsim kullanımlar arasında ilk sıralarda yerini almaktadır.

    kadın hırka modelleri, kısa hırka, kadın hırka, kadın triko hırka
  • Ocak 09, 2023

    Kadınlar kıyafet seçimlerine oldukça dikkat etmektedir. Şıklığın ve zarafetin yanı sıra rahat ve salaş olmayı da severler. Kadın sweatshirt modelleri rahatını seven ve her alanda rahat olmayı dileyen kadınların ilk tercihleri arasında yerini almaktadır. oversize sweatshirt kadın ürünleri gündelik hayatta her dönem popülerliğini korumaktadır.

    kadın sweatshirt, oversize sweatshirt kadın, sweatshirt, no33 butik
  • Ocak 07, 2023

    Casual giyim tarzının en önemli unsurlarından biri olan kadın kazak modelleri, sağladığı şıklık ve rahatlık ile öncelikli tercihler arasında yer almaktadır. Son dönemlerin öne çıkan ürünleri arasında yer alan salaş kazak modelleri, kış kombinler yaratılmasına imkan vermektedir. Spor giyim tarzının göstergelerinden biri olarak kabul edilen triko kazak, sağladığı konfor ile değer bulurken, özellikle kış dönemlerinde boğazlı kazak kadın için tam anlamıyla kurtarıcı rolü üstlenmektedir.

    salaş kazak modelleri, kadın kazak modelleri, triko kazak, boğazlı kazak kadın
  • Ocak 05, 2023

    Kış mevsiminin çok sert yaşanmadığı coğrafyalar ile mevsim geçişlerinde kullanılan, iç ısıtan kadın mont modelleri, farklı tasarımları ile dikkat çekmektedir. Her zevke uygun tasarımlarla öne çıkan kadın mont çeşitleri, sağladığı şıklığın yanı sıra soğuktan korunmanın en etkili yollarından biri olarak kabul edilmektedir. Mevsimlik ceket olarak da adlandırılan bu modellerin seçiminde mevsimin koşullarının dikkate alınmasında yarar olacaktır. Deri mont, bu tarz giyim tarzını benimseyen kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

    kadın mont modelleri, kadın mont, deri mont, mevsimlik ceket
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR