3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 2024 İLKBAHAR-YAZ SEZONU AÇILDI! - NO33 ŞIKLIĞIYLA FARK YARATIN! - GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ - TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN KARGO - HIZLI TESLİMAT

No33 Butik Blog

  • Şubat 03, 2023

    Kısa hırka modelleri, kadınların soğuk havalarda en çok tercih ettiği giyim ürünlerinin başında gelir. Soğuk havalarda sıcaklık ve konfor sağlamak amacıyla giyilir. Kadın hırka farklı desenler, renkler, stiller ve malzemelerde bulunabilir. Hırka modellerinin seçimi kişisel tercihlere, mevsime ve amaçlara göre yapılabilir.

    kısa hırka modelleri, kadın hırka, hırka modelleri, çizgili hırka
  • Şubat 02, 2023

    Kadın crop, kısa kesilmiş bir giysi terimidir. Bel üzerinde biten ve vücudun üst bölümünü gösteren bir kesim tarzına sahiptir. Gömlek, tişört veya kapüşonlu kısa crop seçenekleri bulunur. Kısa crop, genellikle yaz mevsiminde giyilen bir giysidir çünkü daha serin, rahat bir görünüm sunar.

    kadın crop modelleri, kısa crop, kadın crop, büstiyer modelleri
  • Ocak 31, 2023

     

     

    Son zamanların en çok tercih edilenleri arasında yerini alan kadın deri pantolon ürünleri yapılan her kombine uyum sağlamakta ve girilen her ortamda gözleri üzerinize çekmektedir. Kullanım açısından her tarza hitap eden deri pantolon sevilen ve kullanımı fazla olan ürünlerdendir. Çoğu kadının dolabında birbirinden farklı modellerde ve renkte bulunmasının yanı sıra tarzları haline gelmiştir. 

     

     

    kadın pantolon, kadın deri pantolon, deri jogger pantolon, deri pantolon kombinleri
  • Ocak 30, 2023

     

    Sevgililer Günü, aşk ve romantizmin kutlandığı en özel anlardan biridir. Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte aşk ve romantizm havası tüm şehirleri kaplamaya başlar. Bugünde sevgililer arasında hediye alıp vermek, bugünün vazgeçilmez bir parçası konumundadır. Siz de bu sevgi dolu günde kız arkadaşınıza tarz payetli elbise modelleri veya crop elbise alabilirsiniz. İster son yılların en popüler moda trendlerinden biri olan bu tarz elbiseler, göğüs hizasından kısa olup bel bölgesini ortaya çıkarmaktadır. Yandan yırtmaçlı detayları ise elbiselerin daha şık ve seksi görünmesini sağlar. 


     

    payetli elbise modelleri, sevgililer günü, crop elbise
  • Ocak 28, 2023

     

    Gömlek elbise, ofis şıklığı arayan ve iyi görünmek isteyen kadınlar için tasarlanmıştır. Genellikle hafif ve nefes alabilen pamuklu, polyester kumaşlardan yapılırlar. Bu da onları yaz aylarında giymek için ideal kılar. Gömlek elbise ayrıca zevkinize ve stil tercihinize uyacak şekilde farklı renk ve tasarımlara sahiptir. Ofis şıklığının yanında özellikle gece davetlerinde tercih edebileceğiniz saten elbise modelleri de en tarz tercihlerden biridir.

    şifon elbiseler, gömlek elbise, saten elbise, şifon elbise modelleri
  • Ocak 27, 2023

     

    Kadın çanta çeşitleri her dönem ihtiyacınız olan bir ürün olarak karşınıza çıkmaktadır. En çok tercih edilenlerden nubuk çanta; süet deriden yapılmış klasik bir modeldir. Son yıllarda en popüler çantalardan biri haline gelmiştir. Bunun nedeni şık olması ve birçok farklı şekilde kullanılabilmesidir. Nubuk çanta, çapraz çanta olarak veya hatta sırt çantası olarak bile takılabilir. Kayışı ayarlanabilir, böylece çantanız için her zaman rahat bir pozisyon bulabileceksiniz.

    kadın çanta çeşitleri, nubuk çanta, kapitone çanta, kapitone çanta modelleri
  • Ocak 26, 2023

     

    Kadın spor tayt, giyimde popüler bir seçimdir. Bu tarzda üretilen taytlar rahattır ve giymesi kolaydır. Bu nedenle spor yaparken veya günlük kullanım için harikadır. Günümüzde piyasada birçok farklı tarzda kadın tayt modeli bulunmaktadır.

    kadın spor tayt, kadın tayt, kadın tayt modelleri, no33 butik
  • Ocak 24, 2023

    Kadın elbise modelleri özel günlerde ve günlük hayatta kullanılan ürünler arasındadır. Gündüz ve gece ayrı olarak kullanılan elbise modelleri vardır. Gündüz daha sade ve şık modeller tercih edilirken özel gecelerde şık, parlak, pullu ve ışıltılı kadın elbise modelleri seçilmektedir.

    kadın elbise modelleri, kadın elbise, kadın günlük elbise, kadın mini elbise
  • Ocak 23, 2023

     

    Kadın bluz modelleri, her kadının gardırobunda bulunması gereken önemli parçalardan biridir. Her sezonda yeni moda trendleri ile birlikte, kadın bluz modelleri de değişebilmektedir. Özellikle, kadın uzun kollu bluzlar her mevsimde kullanılabilen ve rahat bir görünüm sağlayan modeller arasındadır. Ayrıca kadın şık bluz, özel davetler ve iş ortamları için idealdir.


     

    kadın bluz modelleri, kadın şık bluz, korse bluz modelleri, korse bluzlar
  • Ocak 21, 2023

     

    Sweatshirt modelleri her mevsim koşuluna uygun olarak üretilen ürünlerdir. Mevsim şatlarına göre üretimi olan ürünlerde seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu noktalara dikkat edildiğinde daha uzun süre kullanma imkânı sağlanacaktır. Peki oversize sweatshirt kadın ürünleri seçimi nasıl yapılmalı?

    kadın oversize sweatshirt, kadın sweatshirt, fermuarlı sweatshirt kadın
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR