3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 2024 İLKBAHAR-YAZ SEZONU AÇILDI! - NO33 ŞIKLIĞIYLA FARK YARATIN! - GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ - TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN KARGO - HIZLI TESLİMAT

No33 Butik Blog

  • Mart 21, 2023 Yaşam

    Bluz modelleri, gardıropların vazgeçilmez parçalarından biridir. Korse, dar ya da oversize bluzlar, özellikle son yıllarda popüler hale gelmiştir. Bu sayede kadınların kıyafet seçeneklerini genişletmişlerdir.

    https://www.no33butik.com/bluz
  • Mart 20, 2023 Kombin Önerileri

    Ofis şıklığını tamamlayan en önemli kadın giyim ürünlerinden biri kuşkusuz etek modelleridir. İş yerinde giyebileceğiniz pek çok model etek bulunmaktadır.


     

    https://www.no33butik.com/etek
  • Mart 18, 2023

    Palazzo pantolon, geniş paça ve bol kesimli bir pantolondur. Bacakları boydan boya geniş olan bu pantolon, bel kısmından itibaren hafifçe bollaşır ve düz bir kesime sahiptir.

    https://www.no33butik.com/pantolon
  • Mart 17, 2023 Kombin Önerileri

    Doğum günü partileri için elbise modelleri, etkinliğin temasına, mekanına ve kişisel stilinize bağlıdır.

    https://www.no33butik.com/elbise
  • Mart 16, 2023 Bakım

    Kadın spor takımları, rahat ve şık bir görünüm sunarak hem spor salonunda hem de günlük yaşamda tercih edilen popüler bir seçenektir. Eşofman takımları, üst ve alt parçaların uyumlu olduğu ve kullanıcıya konfor, hareket özgürlüğü sağlayan kombinlerdir.

    https://www.no33butik.com/spor-takimlar
  • Mart 15, 2023 Yaşam

    Kadın giyiminin en cesur tasarımlarından biri olarak kabul edilen tulum modelleri, dört mevsim kullanım alanı bulan kıyafetlerden biri olarak kabul edilmektedir. Farklı renk, desen ve tarzlarda hazırlanan kadın tulum çeşitleri, kullanılan kumaşın özelliklerini de çarpıcı bir şekilde yansıtmaktadır. Özellikle yaz dönemlerinde kullanıma uygun olarak tasarlanan şık tulum modelleri, serin ve rahat bir kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, kot tulum modelleriyle de zahmetsiz kombin imkanı tanımaktadır.


     

    kadın tulum modelleri, kadın tulum, şık tulum modelleri
  • Mart 14, 2023 Kombin Önerileri

    Bel ve göbek bölgesini açıkta bırakan üst giysi olarak tanımlanan kadın crop modelleri, tatlı ve seksi bir görünüm sunan kıyafetler olarak öne çıkmaktadır. Bahar ve yaz dönemlerinin kıyafeti olarak tanımlanan kısa crop, kış dönemlerinde de kullanılmaktadır. Farklı kumaş kullanılarak tasarlanan kışlık crop, özellikle genç kadınlara kış mevsiminde de çekici bir görünüm sunmaktadır. Özel etkinlikler ve davetlere katılacak olan kadınlar ise tercihlerini çok daha gösterişli bir yapıya sahip olan büstiyer modellerinden yana kullanmaktadır.


     

    kadın crop, büstiyer, kısa crop, no33 butik
  • Mart 13, 2023 Yaşam

    Dış giyimin en önemli ve özel parçalarından biri olan kadın mont modelleri, soğuk kış günlerinde sunduğu konforun yanı sıra modanın eşsiz parçalarından biri olarak kabul edilmektedir. Kadın mont ile kış soğuğundan kurtulurken, bir yandan da şık kombinler oluşturmanın anahtarını elde etmektedir. Farklı tarzlarda hazırlanan ürünler genellikle iki ana renk üzerinde yoğunlaşmaktadır. Siyah mont ve beyaz mont kadınların öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır.


     

    kadın mont modelleri, kadın mont, siyah mont, beyaz mont
  • Mart 09, 2023 Yaşam

    Giyimde şıklığın temel unsurlarından biri olarak kabul edilen kadın gömlek modelleri, hem günlük yaşamda hem ofis ortamında hem de gece etkinliklerinde vazgeçilmezler arasında kabul edilmektedir. Gömlek kadın için olmazsa olmaz giyim ürünlerinden biri olarak öne çıkarken, rahat giyimi tercih edenler salaş gömlek seçimini tercihlerin ilk sırasına yerleştirmektedir. Beyaz gömlek kadın için resmi ve ciddi görünümün temeli olarak değerlendirilmektedir.


     

    kadın gömlek modelleri, gömlek kadın, salaş gömlek
  • Mart 06, 2023 Kombin Önerileri

    Farklı giyim tarzını benimseyen kadın bluz modelleri ile aradığı şıklığa ve rahatlığa ulaşmaktadır. Dört mevsim kullanıma uygun tasarımları ile kullanıcısına sunulan kadın bluz çeşitleri, yaz döneminde ferahlık, kış döneminde ise triko bluz modelleri ile konfor sunmaktadır. Kendine has tasarımları ile soğuğa karşı kullanıcısını koruma altına alan triko bluz, aynı zamanda kolay kombin oluşturma imkanı da vererek şıklığın garantisi olmaktadır. 


     

    kadın bluz modelleri, triko bluz, kadın bluz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR