3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 2024 İLKBAHAR-YAZ SEZONU AÇILDI! - NO33 ŞIKLIĞIYLA FARK YARATIN! - GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ - TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN KARGO - HIZLI TESLİMAT

KADIN CROP İLE TATLI GÖRÜNÜMLER

kadın crop

Bel ve göbek bölgesini açıkta bırakan üst giysi olarak tanımlanan kadın crop modelleri, tatlı ve seksi bir görünüm sunan kıyafetler olarak öne çıkmaktadır. Bahar ve yaz dönemlerinin kıyafeti olarak tanımlanan kısa crop, kış dönemlerinde de kullanılmaktadır. Farklı kumaş kullanılarak tasarlanan kışlık crop, özellikle genç kadınlara kış mevsiminde de çekici bir görünüm sunmaktadır. Özel etkinlikler ve davetlere katılacak olan kadınlar ise tercihlerini çok daha gösterişli bir yapıya sahip olan büstiyer modellerinden yana kullanmaktadır.

 

Kadın Crop ile Tatlı ve Çekici Bir Görünüm

 

Gömlek, tişört ya da bluz tarzında hazırlanan kadın crop modelleri, cesur giyimin temel taşlarından biri olarak kabul edilmektedir. Sokaklarda, davetlerde kısacası yaşamın her alanında bahar ve yaz dönemleri sıklıkla karşılaşılan crop tarzı giyim, genellikle genç kızların ve kadınların tercihi olarak ön plana çıkmaktadır. Yapısı itibariyle kısa crop vücudun belirli bölgelerini açıkta bırakmak üzere tasarlanmaktadır. Göbeği ve bel kısmını açıkta bırakan cropun kısalık ölçüsü tamamen kullanıcının giyim tarzına göre şekillenmektedir. Göbek bölgesini birkaç santim açıkta bırakan uzun modellerin yanı sıra son derece kısa olarak tasarlanan ve göğüslerin hemen altında biten modeller de sıklıkla kullanılmaktadır. 

Genellikle bahar ve yaz dönemlerinde tercih edilse de soğuk havalarda kullanıma uygun olarak kışlık crop modelleri de kullanıcılara sunulmaktadır. Bu modelleri diğerlerinden ayıran ise kullanılan kumaşı olmaktadır. Yaz dönemleri için tasarlanan croplarda terletmeyen özellikleri ön planda olan kumaşlar tercih edilirken, kışlık crop için daha kalın ve sıcak tutan kumaşlar seçilmektedir.

 

Kadın Crop Modelleri Yaka Bölümleriyle de Dikkat Çekiyor

 

Kadın crop modelleri, yaka bölümlerinin tasarımlarıyla da dikkat çeken kıyafetler olarak değerlendirilmektedir. Çok farklı tarzlarda olan crop modellerinin yakaları ağırlıklı olarak bisiklet yaka, balıkçı yaka, degaje yaka, v yaka, gömlek yaka ve boyundan bağlamalı yaka olarak tasarlanmaktadır. Kısa crop modellerinde kol çeşitleri da farklılık göstermektedir. Straplez en çok tercih edilen modeller arasında yer alırken, tek kol modeller de oldukça tutulmaktadır. Croplara oranla çok daha süslü bir yapıya sahip olan büstiyer ise genellikle etkinlik ve davetlerde tercih edilmektedir. Sütyen gibi göğüsleri destekleyen bir yapıya sahip olan büstiyer, kadınlara seksi ve çekici bir görünüm sunmaktadır. Siz de bahar ve yaz dönemi crop modelleri ile çekici bir görünüme kavuşmak istiyorsanız, No33 Butik ürünlerini incelemenizde yarar olacaktır. 


 
Etiketler: kadın crop, büstiyer, kısa crop, no33 butik
Mart 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR