3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 3000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! - 2024 İLKBAHAR-YAZ SEZONU AÇILDI! - NO33 ŞIKLIĞIYLA FARK YARATIN! - GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ - TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN KARGO - HIZLI TESLİMAT

CESUR GÖRÜNÜM İÇİN KADIN TULUM MODELLERİ

kadın tulum modelleri

Kadın giyiminin en cesur tasarımlarından biri olarak kabul edilen tulum modelleri, dört mevsim kullanım alanı bulan kıyafetlerden biri olarak kabul edilmektedir. Farklı renk, desen ve tarzlarda hazırlanan kadın tulum çeşitleri, kullanılan kumaşın özelliklerini de çarpıcı bir şekilde yansıtmaktadır. Özellikle yaz dönemlerinde kullanıma uygun olarak tasarlanan şık tulum modelleri, serin ve rahat bir kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, kot tulum modelleriyle de zahmetsiz kombin imkanı tanımaktadır.

 

Kadın Tulum Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Kadın tulum çeşitleri, tek parça kıyafetler olması nedeniyle rahat kullanım imkanı sunarken, seçim sürecinde gösterilecek titizlik şık görünümün anahtarı olarak kabul edilmektedir. Alt ve üst olarak ikili kullanılan kıyafetlerde yaşanan kombin oluşturma sıkıntısını yaşatmayan tulum modelleri seçimi yapılırken dikkatli davranılmasında yarar olacaktır. Doğru seçildiğinde eşsiz bir kıyafet olan tulumlar, özellikle vücut tip ve ölçüleri dikkate alınmadan giyildiğinde ise kusurları ortaya döken bir yapıya bürünecektir. Bu nedenle kot tulum seçimi yapmadan önce kadının vücuduna ilişkin net bilgilere sahip olmasında yarar bulunmaktadır. 

Tulum modelleri üç farklı tarzda tasarlanmaktadır. Üst kısmı genellikle askılı kuşaklardan oluşan, vücudun üst bölümünü belirli bir ölçüde kapatan bir yapıya sahip olan tulumlar, alt bölümde değişkenlik göstermektedir. Tulumların altı etek, pantolon ya da şort olarak tasarlanmaktadır. Pantolon için paça boyu ve genişliği şıklığı tanımlayan unsur olarak değerlendirilirken, aynı durum şort ve etek boylarında da kendini göstermektedir. 

Kadın tulum etek formunda tasarlanmış ise genellikle midi ya da mini tarz ortaya çıkmaktadır. Mini şort, etek formundaki tasarımlar genellikle yaz dönemlerinin kıyafeti olarak kabul görmektedir. Tek parça kıyafet olması nedeniyle kombin sorununu ortadan kaldıran tulumlar spor ayakkabı ile son derece etkili bir görünüm sunmaktadır. 

 

Sportif Giyimin Göstergesi Kot Tulum

 

Özellikle genç kesimin öncelikli tercihlerini kot tulum modelleri oluşturmaktadır. İster pantolon ister etek isterse de şort tarzında hazırlanmış olsun, şık tulum modelleri her bahar ve yaz döneminde genç kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Hem günlük yaşamda hem de iş ortamında etkili çözümler sunan tulumlar, rahat kullanım imkanı sunması ile öne çıkmaktadır. Siz de şık tulum modelleri almak, bahar ve yaz dönemlerinde rahatlığı yaşamak istiyorsanız No33 Butik en doğru adres olacaktır. 

 


 
Etiketler: kadın tulum modelleri, kadın tulum, şık tulum modelleri
Mart 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR